Τρίτη 5 Απριλίου 2016

25η Μαρτίου

  Την παραμονή της γιορτής πήγαμε στο σχολείο.Εκεί τραγουδήσαμε, είπαμε ποιήματα και περάσαμε πολύ όμορφα. Την επόμενη μέρα πήγαμε στην εκκλησία. Μόλις τελείωσε η λειτουργία βγήκαμε έξω, καταθέσαμε στεφάνια και κάναμε παρέλαση. Όλα ήταν πολύ όμορφα εκείνη την ημέρα.
Χρήστος, Γ' τάξη










 Εικονογράφηση του ποιήματος << Ελεύθεροι Πολιορκημένοι>> του Διονύσιου Σολωμού.

Κυριακή 3 Απριλίου 2016

Αποκριάτικη γιορτή 2016

  Την Παρασκευή 11 Μαρτίου στο σχολείο μας κάναμε αποκριάτικη γιορτή. Στην τάξη της κυρίας Ελένης μαζευτήκαμε όλα τα παιδιά ντυμένα με τις αποκριάτικες στολές μας.
  Κάθε παιδί φορούσε διαφορετική στολή όπως: τίγρης, star wars, αστυνόμος, πειρατίνα, στρατιωτίνα, βαμπίρ, ίμο. Επίσης είχαν ντυθεί και οι κυρίες μας. Η κυρία Αναστασία Hello Kitty και η κυρία Ελένη καβουρίνα.
  Αυτή η γιορτή ήταν ξεχωριστή γιατί δυο μαθήτριες είχαν γενέθλια και είχαν ετοιμάσει μπουφέ. Η μια τούρτα είχε την Barbie και η άλλη πεταλούδες, λουλούδια και τριαντάφυλλα.
  Νομίζω πως όλα τα παιδιά πέρασαν πολύ ωραία. Εύχομαι και του χρόνου να ξανακάνουμε αυτήν τη γιορτή με τις ίδιες δασκάλες! 
 Χρυσαφένια, Γ' τάξη


Κατασκευή αρλεκίνος, εικονογράφηση ποιήματος <<Ο κλόουν>>, κυνήγι θησαυρού... Αξέχαστη μέρα! 

My future...My paper!

        Το σχολείο μας και οι μαθητές του παίρνουν μέρος στο  πρόγραμμα ανακύκλωσης   Myfuturemypaper , -δηλαδή το μέλλον μου, το χαρτί μου...